• Lia Koek Engelenwerk 2019 Groot1

Rode loper

Wil je....
• meer leven vanuit je hart en minder vanuit je hoofd?
• stoppen met je kleiner maken dan je bent?
• gebruik maken van al je mogelijkheden en talenten?
• je zelf accepteren en makkelijker jouw leven leiden?

Investeer dan in jezelf
Doe mee aan de bewustwordingsprogramma’s die ik met liefde voor je geschreven heb.

Begin met het uitrollen van de Rode Loper
Doe mee en ontdek....
• dat jij de sleutel (de loper) van je hart in handen hebt
• leer die loper gebruiken
• ontdek dat je het waard bent te schitteren en te stralen
• ervaar hoe belangrijk het is om je Zelf te zijn.

Tijdens dit Rode Loper Programma ontvang je 21 dagen lang, elke dag een geïnspireerde mail met inzichten en leuke oefeningen. Alles kun je in je eigen tempo, lekker thuis doen en ook later herhalen.
Wil je starten? Je kunt gelijk beginnen: https://engelenwerkplaatswinkel.nl/de-rode-loper/

Heb je de smaak te pakken?
Ga dan door op de ingeslagen weg om vervolgens op het podium te gaan staan!
Want dat zijn de titels “Doorgaan op de ingeslagen weg” en “Op het podium staan” van de vervolgprogramma’s.

Bij vragen gewoon contact met mij opnemen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ervaringen van een aantal deelnemers:

De rode loper ruimt mijn hoofd op...en in mijn huis....ben van alles aan het opruimen en weggooien. Door zo heel bewust bezig te zijn met mij zelf, geeft mij zoveel inzicht waar ik wil zijn en hoe ik wandel door het leven. Ik was al op de goede weg , maar toch, dit is gewoon fijn en helder. Ik kijk elke dag uit naar de mail. Liefs van Tanja

Dank je wel voor de fijne cursus, ik zet er iedere ochtend de wekker een half uurtje vroeger voor. Het heeft me al veel inzichten gegeven. Het zijn eigenlijk steeds dingen die je wel wéét, maar op deze manier sta je er veel bewuster bij stil. Ik was altijd al erg van de engelen, maar ik heb nu héél sterk mogen ervaren dat ze écht kunnen helpen.
Nogmaals, dank je wel voor je tomeloze inzet en ik ga zeker het vervolg op het eerste rode loper programma volgen. Het is een inspirerend en gemakkelijk geschreven programma. Stukje bewustwording van dingen die je diep in je hart wel weet, maar zo sta je er weer eens héél bewust bij stil. Heel fijn om te doen. Anna

Wat de Rode Loper mij heeft opgeleverd?
“Lia was hierin een beetje mijn ‘personal trainer’. Wat het mij heeft opgeleverd? Is rust, rust in mijn hoofd. Maar vooral ook mezelf beter begrijpen en eigenlijk dingen afleren: gewoontes, overtuigingen. Ik ben veel meer mezelf geworden. Leefde ik eerst mijn leven zoals ik dacht dat ik het moest, nu leef ik meer zoals ik ben.” Rita

Ja, Ja dit is er weer zo een, deze dagtekst!!! Dit bedoel ik nou, dat voor een ieder ander het zo goed is om de Rode Loper te volgen van jou. Zeker in deze tijd nu je (zoals ik) meer tijd en rust voor jezelf kan in lassen om dieper bij jezelf naar binnen te gaan. Dit is een prachtige handgreep om er mee aan de slag te gaan, zelf onderzoek. We weten het wel maar door jouw liefdevolle benadering en begeleiding worden mijn ogen weer geopend hoe het zit!!!
Door toch wel het snelle leven en energieën die om je heen zijn, raak je weer van je eigen pad af of zeg je tegen jezelf: komt straks wel dan ga ik er even voor zitten! Dit gebeurt natuurlijk niet want dan zijn er weer andere intermezzo’s die je bezig houden pffff. Jouw programma, lieve Lia drukt mijn neus weer op de feiten op een liefdevolle manier dat ik tijd, energie en liefde voor mijzelf ga creëren en dat is zo’n dag als vandaag.
Natuurlijk mag je deze delen, het is de waarheid niets anders dan de waarheid. Het is je eigen persoonlijke groei zoals ik er naar kijk en een prachtig handvat om de informatie in je HART op te slaan en te leren in alle rust het dagelijks te gebruiken met een dosis aan vertrouwen.
Karen

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@engelenwerkplaats.nl

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 29,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Koop nu een voucher

Bekijk deal