• Lia Koek Engelenwerk 2019 Groot1
  • Start
  • Opleiding van binnenuit leven

Opleiding van binnenuit leven

Wil je anderen ondersteunen om van binnenuit te gaan leven? 

 

De opleiding van binnenuit leven is een bijzondere, unieke beroepsopleiding.

van binnenuit levenJe wordt opgeleid tot Levenskrachtcoach®. Zodat je bevoegd bent in het toepassen en lesgeven in de Bewustzijnshealing®en en het openen en leren lezen van de Akashakronieken.

Als levenskrachtcoach® inspireer je mensen (jong en oud) omdat je Weet dat je een deel bent van een groter geheel. Er is zoveel meer. Alles wat ik of jij doet heeft gevolgen voor anderen, het leven om ons heen.

Daarom houd je praktijk en geef je cursussen om mensen bewuster te maken van wie ze zijn en wat ze doen. Dat werkt helend en is inzicht gevend. Daarvoor gebruik je o.a. de Bewustzijnshealingen® en werk je met de Akashakronieken.

Waarom deze opleiding?

Het leven verandert. Steeds meer mensen vragen zich af "waar ben ik of waar zijn wij mee bezig?". Kan het niet anders, zo kan het toch niet doorgaan? We leven in een nieuwe tijd, het Waterman-tijdperk. Zijn onderweg van "ik en jij, naar wij" . Steeds meer mensen ervaren dat ze deel zijn van een groter geheel. Als mens leef en werk je op aarde, met beide voeten op de grond.Tegelijkertijd ben je (en velen voelen dat ook) verbonden met het Universum. Alles is Een....daarom de oproep om èn de behoefte bij velen om vanuit het hart te leven.

De opleiding is een bijzondere en nieuwe manier van werken. Het is een van de meest intuitieve opleidingen in Nederland. In november 2016 van start gegaan en inmiddels zijn er meerdere groepen deelnemers onderweg.....De deelnemers hebben een sterke behoefte om bij te dragen aan bewustwording. Bewustwording van wie je bent en wat je doet. Bij te dragen aan een mooiere en betere wereld, leven in vrede en harmonie. Maar beseffen ook "verbeter de wereld en begin bij jezelf". Willen graag een steentje bijdragen opdat iedereen het leven gaat leiden waarvoor je in de wieg gelegd bent....dan ziet de wereld er toch heel anders uit?
Levenskrachtcoaches® werken samen onder de 'paraplu' Alles is Een.

Ga eens naar www.allesiseen.nl Daar vind je uitgebreide informatie over de opleiding, ervaringen van deelnemers. Info over ons werk en de levenskrachtcoaches. Wie weet voel jij je ook geroepen om met ons mee te werken aan bewustwording van velen?

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@engelenwerkplaats.nl

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een