Hulp van Engelen

Weet je dat Engelen je heel graag willen helpen?

Engelen willen je zo graag met raad en daad terzijde staan. Je hulp bieden, echt overal bij. Zij zijn een bron van inspiratie. Geven mij en vele andere mensen het gevoel dat je nooit alleen bent. Maar .....je moet hen wel zelf om hulp vragen. Zij mogen dat niet ongevraagd doen. Als mensen hebben we een vrije wil en die moeten zij respecteren.

 

Hoe kunnen Engelen jou begeleiden en helpen?

Workshop “Verbinden en samenwerken met Engelen
Weet je niet goed hoe je in contact kunt komen met Engelen, maar wil je dat wel? Daarin voorziet deze leerzame en inspirerende workshop.

Niet alleen wordt jouw verbinding met de Engelen versterkt. Ook krijg je uitleg over hoe je vragen stelt aan hen. Je leert hoe zij met jou communiceren en waarmee ze je kunnen helpen. Engelen geven hun informatie soms heel direct en duidelijk. Ook geven ze je wel aanwijzingen met dubbele getallen, veertjes, liedjes. Hoe dat werkt leer je en ook werken met Engelenkaarten. Bovendien krijg je een persoonlijke Engelenboodschap.
Een deelnemer vertelde me: “deze workshop heeft mijn leven veranderd en verrijkt”.

Op korte termijn zijn er workshops door mensen die ik heb opgeleid in:
Eefde door Tosca du Burck.
Hengelo door Elise Snijders.

 

Workshop “Samenwerken met Aartsengelen”
Wanneer je hebt ontdekt en ervaren hoe Engelen je helpen, dan ben je toe aan een volgende stap!
Samen aan de slag met aartsengelen. Wat zijn Aartsengelen, wat doen ze voor ons? Hoe kun je echt met hen samenwerken? Wil je dit weten, leren en ervaren?

Schrijf je dan in voor deze bijzondere workshop bij Elise Snijders in Hengelo.

 

Engelenhealings op afstand
Heb je behoefte aan helende Engelenenergie? Een steuntje in de rug nodig of een raadgeving? Doe dan mee aan de Engelenhealing op afstand. Ik verzorg die eens in de 2 weken 's avonds. Terwijl jij rustig thuis ligt of zit, stem ik me op je af en verbind je met de Engelen. Zij gaan vervolgens 'met je aan het werk', zo ontvang je altijd wat je nodig hebt in dat moment.

Soms ervaar je heel fysieke reacties: warmte of tintelingen. Soms vallen mensen in slaap. Het kan ook zijn dat je in dat moment niets voelt. Juist later de veranderingen opmerkt.

Terwijl de Engelen met je aan het werk zijn, ontvang ik een boodschap voor de groep van deelnemers en een kort persoonlijk bericht voor jou. Die stuur ik na afloop van de healing naar je toe. Deelname kost € 15,00.

 

Engelencruise
Sinds een jaar verzorg ik Engelencruises. Terwijl je gewoon thuis bent gaan Engelen met ons op reis. Vaak zijn het 7 of meerdaagse ''reizen''. Zij nemen je mee, aan de hand van een thema's, om je nog bewuster te maken van wie je bent en wat je doet. Iedere dag ontvang je een Engelenhealing, daarna een mail met inspiratie en uitnodigingen. Een heerlijke helende ontdekkingsreis gericht op jouw ont-wikkeling en Zelf bewustzijn.

De eerstvolgende afvaart is op 30 december 2021 t/m 3 januari 2022. Met als thema "Overstappen"

Kosten deelname € 75,-,