Ervaringen

Na een Engelenhealing op afstand

Dit keer was het een heerlijke healing waarbij ik me goed kon ontspannen en ook de rust hiervoor had. Vanuit mijn voeten stroomde warmte langzaam in mijn lichaam telkens meer naar boven toe. Heerlijk warm van binnenuit. Niet eerder zoiets beleefd met een healing. Vooral mijn knieën gloeien nog na. Dank je wel Lia!

 

Dank je wel voor de mooie heling van gisteravond. Het voelde heel licht en “opruimend” met veel blijdschap.

 

Ik doe vanavond graag weer mee met de Engelenhealing. Deze momenten van rust en heling en de boodschappen die ik elke keer mag ontvangen, ondersteunen en bemoedigen mij telkens weer. Zodat ik stappen durf te nemen.

 

Na een Engelencruise

Ik ben dankbaar voor deze mooie engelencruise. Elke avond en bijna elke ochtend zag/voelde ik mij in mijn kajuit gaan en omringd zijn door de engelen van Licht en Kracht! Overdag ben ik er niet elke dag even bewust mee bezig geweest. Ik schrijf de zinnen die de engelen voor stellen om dagelijks te zeggen samen op een mooi stevig gekleurd karton en ben op die manier actief ermee.

 

Ik heb me gedurende de cruise veel rustiger gevoeld, in mijn hoofd. Ik had ook beduidend meer energie. Het heeft me goed gedaan. Ik probeer om dat gevoel zo lang mogelijk vast te houden.

 

Het was een genot om deze reis mee te maken, van het begin tot aan het eind. Eindelijk heb ik leren vliegen!
Vele jaren geleden maakte ik een beeld van een vogel met de vleugels gespreid, maar die niet los kon komen van de grond. Het was een beeld van wie ik was.
Nu is het dan zo ver en zijn alle puzzelstukken van dit huidige leven op hun plaats gevallen voor mij.
En ik vlieg, ik zweef en geniet met volle teugen en zeker, het smaakt naar meer!

 
 

Wat een krachtige healings….ik pas vaak zelf Reiki toe, maar dit is echt anders

Door de Engelencruise vaar ik verder op een levensstroom van herkenning, weten, een gevoel van overgave en vertrouwen. Dank je wel, ook jij Lia

 

Heel erg bedankt voor het (mede-)organiseren van deze (voor mij) eerste cruise. Wil je ook namens mij de lieve Engelen bedanken voor hun tomeloze inzet om ons allemaal te helpen, te begeleiden en van helende energie te voorzien. Hopelijk hebben de Engelen nog energie over om mij een volgende keer weer te begeleiden? Want ik heb de smaak te pakken gekregen en doe graag weer mee bij de volgende cruise

 

Wat een héérlijke cruise was het Lia. Het aankomen op je eigen gouden eiland/ krachtplaats, geweldig! Dank je wel weer aan jou en de Engelen

 

De Engelencruise heb ik als heel bijzonder ervaren. Heel liefdevol en boordevol tips. Echt fijn.

 

Heb enorm genoten van mijn cruise en dankbaar voor je liefdevolle begeleiding, er is heel wat binnen gekomen!! Zeker ook na het telefonisch gesprek wat wij gisteren hebben gehad, niet alleen voor mezelf maar ook mijn lieftallige Engelen om mij heen die het heerlijk vonden om even op deze manier met mij te converseren. Dit heb ik oprecht mogen ervaren De liefdevolle aanwezigheid. Ook voor jouw moet dit iedere keer weer bijzonder zijn.

 

Heb enorm genoten van mijn cruise en dankbaar voor je liefdevolle begeleiding, er is heel wat binnen gekomen!! Zeker ook na het telefonisch gesprek wat wij gisteren hebben gehad, niet alleen voor mezelf maar ook mijn lieftallige Engelen om mij heen die het heerlijk vonden om even op deze manier met mij te converseren. Dit heb ik oprecht mogen ervaren De liefdevolle aanwezigheid. Ook voor jouw moet dit iedere keer weer bijzonder zijn.

 

Na de Bewustzijnshealing

Na de driedaagse ben ik een stuk rustiger! Denk niet zoveel meer na. Sterker nog, ik merk hoe moe ik nu ben! Kan de hele dag wel slapen en doe het rustig aan. Kan er niet tegen vechten. Het heeft me goed gedaan

 

Bedankt ik heb veel helderheid gekregen over gebeurtenissen in mijn leven en over de toekomst. Laat het nu allemaal even bezinken. Maar wat bijzonder, erg bedankt!

 

Je doet zelf niets en toch gebeurt er van alles. Ene healing veel voelbaar en op de andere dag merkte ik pas later de veranderingen op

 

Wat een krachtige healings….ik pas vaak zelf Reiki toe, maar dit is echt anders

 

Blijf het indrukwekkend vinden! Inmiddels een aantal keren thuis de Bewustzijnshealing op mezelf toegepast en met name de lichamelijke sensaties (soms trillen, schokken van het lichaam) bij me is heel anders dan mijn ervaringen met Reiki. Merk voor mezelf op dat mijn depressieve gevoel aan het omslaan is, wel in combinatie met D3 en de therapie die ik volg. Ik ervaar meer innerlijke rust en dat is heerlijk en een goede basis om verder te bouwen en te leven en genieten.

 

Bijna elke dag doe ik de bewustzijnshealing, het geeft mij erg veel rust in mijn hoofd….waardoor ik op een rustige manier mijn dingen kan doen…fijn gewoon

 
 

Na het Rode Loper Programma

Dankjewel voor de Rode Loper. Het heeft me veel gebracht. Het fijnste vond ik de concrete handvatten, inzichten en opdrachten. Daardoor kon ik er ook echt zelf aan werken. De combinatie van inzichten, over dingen nadenken en ze opschrijven, meditatie en muziek maakt het tot een veelzijdig en kleurrijk programma. Door het creatieve element kon ik er ook op een dieper niveau mee werken. Ik ben tussendoor ook zelf gaan tekenen in het dagboek waarin ik ook de Rode Loper heb verwerkt.
Het meeste deed wel het lied Ik hou van mij met me. Ik heb het een week lang dagelijks een paar keer geluisterd. Ik had pas na vier dagen door dat de opdracht was om het tegen mezelf te zeggen. Ook dat deed me veel goed. Sinds deze opdracht zie ik voor het eerst in mijn leven mijn eigen ogen ook zonder spiegel voor me en kan ik zo tegen mezelf zeggen wat een prachtig mens ik ben. Deze opdracht heeft bij mij echt een knik teweeggebracht waardoor ik me telkens weer kan focussen op houden van mezelf als mezelf weer dreig te verliezen.

 

Lieve Lia, Ja, Ja dit is er weer zo een!!!
Dit bedoel ik dat voor een ieder ander het zo goed is om de Rode Loper te volgen van jou. Zeker in deze tijd nu je (zoals ik) meer tijd en rust voor jezelf kan in lassen om dieper bij jezelf naar binnen te gaan. Dit is een prachtige handgreep om er mee aan de slag te gaan, zelf onderzoek. We weten het wel maar door jouw liefdevolle benadering en begeleiding worden mijn ogen weer geopend hoe het zit!!!
Door toch wel het snelle leven en energieën die om je heen zijn raak je weer van je eigen pad af of zeg je tegen jezelf: komt straks wel dan ga ik er even voor zitten! Dit gebeurd natuurlijk niet want dan zijn er weer andere intermezzo’s die je bezig houden pffff. Jouw programma, lieve Lia drukt mijn neus weer op de feiten op een liefdevolle manier dat ik tijd, energie en liefde voor mijzelf ga creëren en dat is zo’n dag als vandaag. Dank je wel

 

Ik vond het een heel prettig programma. Veel verschillende teksten, gedichten, invalshoeken, liedjes en opdrachten, waardoor er bewustwording plaats kon vinden. Ik merk zelfs dat ik het nu zelfs wel een beetje jammer vind dat het programma is afgelopen en er geen mailtje meer komt.

 

Bedankt voor je prachtige programma. Het heeft me gebracht waar ik nu ben.

 

Ervaringen met of uitspraken over Lia

Ik waardeer jouw:
- doorzettingsvermogen: aanpakken en niet met de pakken neerzitten
- kwetsbaarheid: je vertelt heel open over jouw onzekerheden waarmee je mensen inspireert
- creativiteit: je maakt prachtige bloemstukken
- vernieuwende inbreng: je bedenkt regelmatig nieuwe concepten (boek schrijven, engelenworkshop)
- warmte: je zorgt voor een warm welkom

 

Er gaat geen dag voorbij of ik moet wel aan jou of aan je wijze lessen denken! En dan kom ik gelijk aan bij jouw sterke punten en wat ik zo in jou waardeer. Jouw sterke punten:

 • eerlijk en oprecht
 • eenvoud
 • gedrevenheid
 • enthousiasme
 • rust
 • simpele redenaties oorzaak/gevolg (ik kon het niet uitstaan dat ik daar zelf niet op gekomen ben...)
 • inzicht
 • er zijn voor de ander
 • positiviteit
 • humor
 • met beide benen op de grond
 • je bent gewoon erg mindfull

en zo kan ik nog wel even doorgaan...

Allemaal ingrediënten die je nodig hebt om succesvol en met tevredenheid te kunnen werken.

 

Lia heeft mij in het verleden Reiki geleerd. Reiki is voor mij thuiskomen. Thuiskomen in jezelf. Een begin (voor mij tenminste) van voor mezelf zorgen! Reiki helpt, maar het allerbelangrijkste: Reiki bracht mij bij Lia. Lia is een ongelooflijk analytisch en snel denkend mens. Voor mij haalt zij heel snel en zeer raak de essentie uit een paar simpele zinnen. Haar vermogen om door te vragen, wanneer er ogenschijnlijk niets te melden balt, is groot. Onder laagjes kijken, er dwars doorheen, kritisch, humorvol en met heel veel liefde…spiegels voorhouden. Op die manier op tafel krijgen, wat je voor jezelf niet altijd kunt (of wilt). ….Dus ja, JA Lia, met jou werken (of eigenlijk jij met mij) is heel waardevol voor mij. Fijn dat je niet alleen al jouw kennis en ervaring in coaching en begeleiding stopt maar ook wat jij als mens meebrengt

 

Ervaringen met de Akashakronieken:

Wauw, wat ben ik blij dat jij voor mij de Akashakronieken hebt geopend.

Ik voel met mijn hele lichaam dat er positieve energie komt alleen al bij de gedachten van een eigen praktijk. Alles valt op zijn plek. En dan nog die mooie aanwijzing voor een naam. Het is “Wegwijzer met Ingrid” geworden. Ik visualiseer een verkeersbord met allerlei richtingen. Één richting vul ik alvast in coaching, anderen gaan nog volgen. Mijn wensenlijstje ga ik nog maken maar de eerste stappen zijn gezet. Dankjewel, dankjewel voor de heldere aanwijzingen die ik via jou mocht ontvangen.

 

Nog hartelijke dank voor de reading. Ik heb het gesprek vanochtend nog eens goed beluisterd en ben er heel blij mee. Ik weet wat me te doen staat en ga daarmee aan de slag. Er dienden zich vanochtend meteen al nieuwe mogelijkheden aan en die ga ik uitproberen. Ik zie wel wat eruit komt. Wie niet waagt die niet wint.

 

Het lezen en werken met de Akashakronieken brengt mij heel diep bij mijn Zelf. Ik kan mij zelf vandaaruit helen door te luisteren wat er in mij gebeurt en verschijnt. Soms is het heftig en kom ik bij angsten die ik had opgeslagen en nu mag loslaten. Ik mag ze wel eerst voelen en dat is soms even heftig. Mijn Ziel weet dat het weer goed komt en dat ik dat deel mag loslaten. Daarna ben ik heel erg opgelucht en straalt het Licht bijna letterlijk door mij heen en voel ik grote blijdschap. Mijn energie gaat hierdoor weer stromen en ik voel hoe het mij gereinigd heeft. Ik put veel kracht uit het werken met de Kronieken

 

Het lezen en werken met de Akashakronieken brengt mij heel diep bij mijn Zelf. Ik kan mij zelf vandaaruit helen door te luisteren wat er in mij gebeurt en verschijnt. Soms is het heftig en kom ik bij angsten die ik had opgeslagen en nu mag loslaten. Ik mag ze wel eerst voelen en dat is soms even heftig. Mijn Ziel weet dat het weer goed komt en dat ik dat deel mag loslaten. Daarna ben ik heel erg opgelucht en straalt het Licht bijna letterlijk door mij heen en voel ik grote blijdschap. Mijn energie gaat hierdoor weer stromen en ik voel hoe het mij gereinigd heeft. Ik put veel kracht uit het werken met de Kronieken

Ben er nog maar net mee bezig en alleen al de weg om ze te openen is een bijzondere. Jezelf toestaan het boek van je ziel te openen. De bereidheid de lessen van je ziel aan te gaan vroeg moed van mij. Eenmaal overwonnen merk ik dat de Kronieken me inzichten geven. Soms gelijk na opening en soms gedurende de dag of dagen erna. Soms komt het met humor in de vorm van een directe confronterende les, soms door een gedichtje dat naar me toe komt. Iemand met een vraag aan mij die naadloos aansluit op mijn eigen vragen. Het brengt me in verbinding met mezelf en ruimte om meer vanuit mijn hart dan vanuit mijn hoofd te leven. Kort samenvattend: het is een hele fijne manier van goed voor jezelf zorgen.