• Lia Koek Engelenwerk 2019 Groot1

Storm Dennis

Storm Dennis.....
heb jij dat ook? Dat het af en toe òf misschien wel regelmatig stormt in je hoofd? Dat je bij tijd en wijle vreselijk druk of onrustig bent?IMG 0517

Weet je hoe dat o.a. komt? Een mens denkt gemiddeld zo’n 40.000 gedachten per dag. Ja, heus waar en daar kun je veel last van hebben. Nou raast Dennis dit weekeinde wel voorbij... maar hoe kom jij tot rust? Hoe tot minder piekeren en denken? Tot ontspanning en leven vanuit je hart?

Een mens is veel meer dan al die gedachten, dat is mijn ervaring. Want diep in jou en mij ligt een grote oase van rust. Ik noem dat je Ziel. Helaas hebben niet alleen die gedachten, maar ook onze manier van en kijk op het leven, de weg naar binnen versperd.

Op vragen als “help me svp, hoe kan ik tot rust komen? Ik ben mezelf kwijt, wat moet ik doen?” vertel ik eerst mijn kijk op het leven. Direct ‘vallen er al kwartjes’ vanwege de herkenning, dat helpt en heelt al zoveel.
Daarom heb ik het rode loper programma geschreven om ook jou meer bij jezelf en tot rust te laten komen. Als je meedoet, krijg je 21 dagen lang elke dag een mail met uitleg, soms liedjes en leuke oefeningen.

Bijna 100 mensen volgen dit programma inmiddels en wat ik o.a. terughoor is:
Wat fijn is dit, ik kijk iedere dag uit naar de mail. Ik maak tijd voor mezelf, ben stukken rustiger en positiever gestemd. Dit draagt echt bij aan bewuster leven en meer genieten.

Dus wie weet besluit je ook mee te doen? Het programma start weer op 1 maart a.s.

 


Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@engelenwerkplaats.nl

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 29,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Koop nu een voucher

Bekijk deal