• Lia Koek Engelenwerk 2019 Groot1

Herkennen van 'ontkennen'

Wat ik doe is fake, heb ik jarenlang regelmatig gedacht
Ja, ik ga maar gelijk met de spreekwoordelijke billen bloot……want dat is inderdaad wat ik regelmatig gedacht heb. Over mijn manier van werken, het schrijven met Engelen. De boodschappen die ik ontving om de Bewustzijnshealing en Akashakronieken toe te passen en bekend te maken. Soms bekroop me grote twijfel, zeker met de Bewustzijnshealing. Want wie was ik om zo iets "groots", een heel bijzondere healing te mogen ontvangen? Wie was ik om die aan de wereld bekend te maken?  Opeens door een persoonlijke column van Arjen Vergeer vielen ook bij mij kwartjes..... ik had last van het oplichterssyndroom. Bang om door de mand te vallen....Wat een opluchting en grote veranderingen zijn er, nu ik dit en daardoor mij Zelf niet langer ontken.

Het wegnemen van die spreekwoordelijke molensteen 
h
eeft verrassende gevolgen. De toestroom naar de driedaagse is geweldig. Afgelopen weken kwamen er vele aanmeldingen om de Bewustzijnshealing te leren toepassen. De kracht en intensiteit van de energie lijkt wel verveelvoudigd. De mooiste ervaringen worden gedeeld. ‘Alleen al de driedaagse heeft blijvende positieve veranderingen gebracht’, schreef iemand. Terwijl een ander deelde ‘het werkt even niet bij mij’. Waarna ze in een gesprekje proestend van het lachen zelf erkende ‘ik ben ook wel een heel grote controlfreak! Eigenlijk houd ik de werking van de energie tegen en stel behandelingen uit om maar het stuur in handen te houden’.

Vaak ben je te bang
Het is heerlijk om het ontkennen te herkennen. Dat je ziet dat je ego je afleidt en steeds “even” iets anders voorlegt om te doen. Eerst nog dit, dan is dat alvast klaar of dat moet echt nu wel. Kies je ervoor om naar je Zelf te luisteren en je hart te volgen dan is dat ook aanvankelijk wat onwennig. Nieuw, open, kwetsbaar, zo geef je jeZelf bloot………spannend toch? Wanneer je je diepe gevoel en weten volgt zul je tot fantastische nieuwe ervaringen komen, heb ik ontdekt.

Freek de Jonge heeft het krachtig verwoord
IMG 5001 1

Weet ik het altijd beter?
Nee natuurlijk niet. Ook ik ben mens en struikel af en toe. Maar in mijn werken kijk ik anders heb ik ontdekt, dan ontstaat er een soort van helicopter view. Ik zie een plaatje van de ziel van de mens of van het bedrijf waarmee ik op dat moment werk. Als een kale kleurplaat reik ik die aan, waarmee jij of dat bedrijf zelf aan het kleuren gaat.Steeds opnieuw ben ik verwonderd als ik na verloop van tijd de ingekleurde plaat terugzie. Wat een veranderingen, wat een wonderen. Dankbaar dat ik die kleurplaat mocht aanleveren.

Bewustwording
Daar gaat het om: je bewuster worden van wat je doet, wat er met je gebeurd of nog aanwezig is. Steeds vaker en liever gebruik ik het woord bewustwording in plaats van spiritualiteit. Omdat het compacter en concreter is. Menselijkerwijs heb je veelal oogkleppen op. Je kijkt op jouw manier, je loopt gemakshalve de bekende wegen. Uit gewoonte. Zoals je een zonnebril opzet om je tegen het felle licht te beschermen. Wees eens eerlijk ….zijn we soms niet gewoon bang voor ons eigen licht?!

Grote kans dat jij ook last van het oplichterssyndroom hebt
schrijft Vergeer. Daarom mijn advies, lees het artikel. Daarnaast is het vaak zo dat conditioneringen ons vaak vasthouden in het ontkennen. Je ego wil niet dat je verandert en blijft doen, zoals je deed. “Dat kun je niet”, is vast weleens tegen je gezegd of roept ego Kareltje je superhard in je oor. Vreemd genoeg blijven we daar soms aan hangen en vasthouden aan bijbehorende ervaringen.

Gelukkig zijn er nieuwe en super simpele manieren
om je te helpen van binnenuit te leven en werken. Zoals de Bewustzijnshealing, door het uitspreken van een healingcodegeef je groen licht dat er door de Energie aan je gewerkt wordt. Dat gebeurt overeenkomstig jouw zieleplan. Zonder dat er menselijke interventies of handelingen aan te pas komen. Je kunt zelf niets doen, alleen….leren ontvangen.De helende energie, genieten van de ontspanning en ruimte. Dankbaar gebruik maken van alle aanwijzingen en inzichten die in je neergelegd worden.

Ook jij kunt anderen de Bewustzijnshealing leren toepassen op zichzelf
Ja zeker, jij kunt dat ook! In een module van 2 weekenden reik ik je daar alles voor aan. Weet je wat het belangrijkste en misschien wel lastigste om te leren is? Je overgeven aan de Energie. Immers wij, hebben alleen een begeleidende/faciliterende taak in het verzorgen van de workshops. Op 3-4 mei verzorg ik het eerste deel van deze nieuwe module. Ben je klaar voor de start? Aan de finish staan vele mensen te wachten op het ontvangen van de healingcode. Een krachtige mogelijkheid die jij hen aanreikt om zich bewuster te worden van zichzelf.

Van harte
hoop ik dat ik met mijn schrijverij, het delen van mijn eigen ervaringen, ik je inspireer om jouw ontkennen te herkennen. Immers “mijn resultaat morgen is het gevolg van mijn bewustzijn vandaag”. Een waardevolle ontdekking is dat het leven je graag leidt. Je naar de mooiste bestemmingen brengt. Ga je ook in de koets zitten en genieten? Of hou je liever zelf het stuur in handen?

Lieve groeten,
Lia

 IMG 5185 1

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@engelenwerkplaats.nl

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een