• Lia Koek Engelenwerk 2019 Groot1

Wat bezielt mij?

Vraag jij je dat ook af? Of roep je soms uit 'wat bezielt me nou om dit te doen?' Eigenlijk gebruiken we die woorden omdat we al beseffen dat we veel meer zijn dan ons lichaam en ons denken.

De ziel bezielt ons....drijft ons, is onze innerlijke drive.
Kun je de ziel zien, heeft die een plek in ons lichaam? Nee, in die zin niet. Toch kun je de ziel, bezieling waarnemen: immers dan straal je van top tot teen èn gaat alles van zelf.
Vol passie ben je bezig, doe je de dingen waarvan je houdt.
Het geeft je energie en soms zelfs vleugeltjes.IMG 4835

Wil je dat altijd niet, met bezieling leven? Ik hoor je al roepen 'ja natuurlijk, maar hoe dan?' Wat mij helpt is bewustwording...me steeds opnieuw realiseren: ik ben een ziel. En een ziel wil stralen, alles
naar buiten brengen wat het aan boord heeft: talenten, mogelijkheden, etc. Maar ja, mijn hoofd, lees ego, denkt daar anders over. Die wil dat liever niet en alles houden zoals het is, dat is bekend en veilig.

Door me dat steeds voor ogen te houden, kan ik kiezen....wat volg ik? Het plan en pad van mijn ziel of de weg van mijn hoofd? Daarbij helpt het mij om dagelijks buiten te lopen, in het wandelen kom ik tot rust
en hoor ik beter mijn innerlijke stem. Soms mediteer ik of doe gewoon eens even niets. Zo kom ik meer en meer in verbinding met mij Zelf, mijn Ziel.

Daarnaast ben ik ontzettend blij en dankbaar dat ik de Akashakronieken mag lezen. Wat de Akasha is? Stel je dat maar voor als een supergrote bibliotheek waar alle zieleplannen aanwezig zijn. Alle levensboeken
dus. Wanneer ik het mijne open, komt er helende energie naar me toe en komen er inzichten, beelden of woorden door. Vanuit mijn zieleplan wordt "voorgelezen".....dat wij ten diepste bezielt.
Dat is heel erg verhelderend en helend.

Wat bezielt jou? Ontdek het svp....iedere dag opnieuw. Als je leeft volgens jouw zieleplan gaat alles van Zelf.....ook tijdens de meest lastige en zware periodes in je leven.

Lieve groet
Lia

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@engelenwerkplaats.nl

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 60,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Klik HIER om af te spreken bij een van de levenskrachtcoaches van Alles is Een