• Lia Koek Engelenwerk 2019 Groot1

Op afstand werken

Werk je ook op afstand dan? Kan dat wel en hoe is dat mogelijk?

Kijk eens om je heen en zie hoeveel dingen door de natuur georganiseerd zijn. Het leven geeft energie aan de bomen, zij zetten het om in zuurstof en zo werkt het op ons en de omgeving door.

Zo is ons Engelenwerk ook.....wij inspireren mensen, die meestal mediums genoemd werden in vroegere tijden. Zij gaven hun woorden aan de energie die zij van ons de Engelen of hoe je ons daar Boven ook wilt noemen (zeggen we met een knipoog) ontvingen. Schreven die woorden op.....het werden gedichten of verhalen. Het werden gechannelde boodschappen, altijd opgeschreven vanuit een bijzondere intense verbinding.

Die verbinding had jij lief mens ook met ons, toen je net in de wieg lag. Naderhand is die verbinding, die ook wel intuïtie genoemd wordt, naar de achtergrond verdwenen. Hoe zo? Door je te gaan aanpassen aan en gedragen naar de wensen, meningen van de mensen om je heen. Zo heeft je vormingsproces ertoe geleid dat je soms heel sterk, of soms in mindere mate, jouw vertrouwen in het Leven hebt verloren.

Het leven heeft een plan voor je. Wanneer je daarnaar op zoek bent, kun je met raad en daad terzijde worden gestaan, geholpen zelfs. Zoals we al eerder schreven zijn er mensen die een fijne "motoriek" hebben, die hun verbinding door vertrouwen in en op het Leven hersteld te hebben, weer gevonden hebben en naadloos weten wat de toegevoegde waarde van het medium zijn is. Puur natuurlijk, zonder opsmuk of tierelantijntjes want daarvoor is geen plaats.

Wanneer je geholpen wilt worden kun je ook zelf die intentie uitzetten en het Leven vragen 'leg mij op mijn pad wat ik graag wil weten of nodig heb' , de aanwijzingen zullen dwarrelen. Herken die signalen, ook een kunst om dan te ervaren hoe groot de toestroom van energie in verschillende vormen dagelijks is. Doe je mee? Probeer het dan uit!

Terug naar het geholpen worden op afstand. Wij hebben de telefoon als verbindingsmiddel nodig. In deze moderne tijd geen probleem, dus wanneer je belt met Lia dan gaan wij haar op dat moment informeren, soms instrueren wat zij kan en mag zeggen. Nooit mooi weer spelen, gewoon puur en oprecht. Vanuit dat standpunt bekeken, zijn wij gewoon de boodschappers en is zij de bezorger van het pakketje energie aan jou. Jij kunt het dan uitpakken en sterker nog wij geven je daar hulp bij. Want zodra zij haar boodschap 'benoemd' houden wij jou hand vast en helpen en helen jou. Van Bovenaf weten wij heel goed wat je nodig hebt en gebruiken kunt op dat moment.

Dus wat kan er gebeuren als je eens een afstandsbehandeling afspreekt? Het is als bij een radio....je hebt een toestel nodig om de muziek te kunnen beluisteren. Maakt het toestel de muziek? Nee, het komt voort uit trillingen uitgezonden vanuit een studio. Wil je dansen op de muziek? Dan is dat weer jouw keuze lief mens. Dus als je het goed beschouwd is ons verzoek(nummer) "dans door het leven en breek door de sleur en oude patronen heen! Ga genieten van wie je bent en wat je doet, mooi mens. Daarvoor ben je hier naar toegekomen!"

624e8dedec2e2c76566f477f9b15f7ed

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@engelenwerkplaats.nl

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 29,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Koop nu een voucher

Bekijk deal