• Lia Koek Engelenwerk 2019 Groot1
  • Start
  • Blog
  • Dankbaarheid is de sleutel tot groei!

Dankbaarheid is de sleutel tot groei!

Dankbaarheid is de sleutel tot groei!
Is dat ook jouw ervaring?

Voor mij in ieder geval wel! Bovendien kan ik het je van harte aanbevelen om deze sleutel te gebruiken.....wees blij met wie je bent en wat je doet. Kijk eens om je heen en zie dan wat voor een prachtige dingen jou omringen.

De schoonheid van de natuur, je fijne huis, lieve mensen die je ontmoet. Als je daar met ogen van dankbaarheid naar kijkt Weet en Voel je rijk, onmetelijk rijk......

Er wordt heel goed voor je gezorgd, zie je dat wel? Alles wat je aangereikt wordt zijn ervaringen, lessen om te groeien. Ook al klim je zoals ik uit een diep dal, als ik terugkijk is het niet voor niets geweest.

Het heeft me bewuster gemaakt en veranderd. Ik ben er sterker en rijker door geworden. Dat maakt me blij en dankbaar.

Wanneer je oefent het goede te zien in jezelf, in de mensen om je heen, de situaties, de natuur, dan zie je hoe mooi het leven eigenlijk is. Iedere ochtend sta ik op met de verwachtingsvolle wens "wat zal deze mooie dag mij gaan brengen? Ik ga er in ieder geval een fijne dag van maken!"

Van grote en kleine ervaringen geniet ik. Blij en gelukkig dat ik leef. Dat positieve gevoel en de diepe dankbaarheid groeit en groeit ...... Wat is dat genieten. Wat is dat gelukkig zijn!

Dat wens ik jou ook toe. Ga aan de slag.
Het begint met de keuze welke bril zet je op? Een donkere of een lichte? Waar richt je je aandacht op? Het negatieve of positieve? Kijk met frisse blik steeds opnieuw en zie het goede en het mooie.

Is er dan geen negativiteit? Ja zeker wel, daar draai ik mijn hoofd niet van weg. Ik accepteer het maar laat er niet mijn leven door bepalen. Bovendien is het zo dat je het donker nodig hebt om het licht te kunnen zien. Ik geniet liever van het licht

Fijne dag,
Lia

IMG 3659 1

Adres

Lia Koek
Oude Sluisweg 3
7478 RJ Diepenheim

Telefoon: 0547-351433
e-mail: info@engelenwerkplaats.nl

Kamer van Koophandel 73540943

Bewustzijnshealing zelf ervaren?

Spreek de 3-daagse* af, nu tijdelijk voor € 29,-

*3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten

Koop nu een voucher

Bekijk deal