Bewustzijnshealing®

Loopt je hoofd om? Ben je jezelf kwijt? Of heb je last van ongemakken? Spreek dan de Bewustzijnshealing® af. Die brengt rust, ontspanning en inzichten.....

Het leven is net als een rivier

De levenkracht hoort net als water makkelijk en moeiteloos door je heen te stromen. Je te voorzien van nieuwe energie, waardoor je lekker in je vel zit en ontspannen geniet van wat er op je pad komt.

 

Een nieuwe, unieke healing

De bewustzijnshealing® is mij in 2013 toevertrouwd door de Engelen. Dit is echt een heel nieuwe, unieke healing. Waarbij jezelf niets hoeft te doen. Uitsluitend een healingcode gebruiken. Heel bijzonder om te ervaren hoe na het uitspreken van de healingcode er aan je gewerkt wordt. Precies dat gebeurt dat je nodig hebt op dat moment.
Heel bijzonder ook om te ontdekken dat je daardoor weer meer van binnenuit, met hart en ziel gaat leven. Want laten we eerlijk zijn, veel mensen, misschien jij ook wel, lopen vandaag de dag vast. Vast in alles wat je denkt te moeten...Vast door de vele prikkels die je binnenkrijgt....Vast door deze ongemakkelijke coronatijd of om andere redenen.
Veel mensen voelen zich ''opgeruimder'' en meer ontspannen na een healing.


Een prachtige ervaring van Thea:
Het is al weer drie maand geleden dat ik de workshop bewustzijnshealing® bij je gevolgd heb. Ik heb hele positieve ervaringen. Ik slaap beter, ben veel minder gestrest, pieker niet erg meer, ben minder getriggerd en voel me veel rustiger en luchtiger. Er zit nog steeds een stijgende lijn in deze verandering.
Ik pas de bewustzijnshealing® vaak 's avonds laat toe, omdat ik slaapproblemen had. Ik ben hier heel blij mee. Zal dit zeker ook andere mensen adviseren!

 
 

Wil je de bewustzijnshealing® ervaren en afspreken?

Het mooie is dat de healings worden verzorgd terwijl jij gewoon thuis op bed ligt of lekker rustig zit.
Veel gemakkelijker af te spreken en beter voor het milieu.

Je ontvangt dan op 3 opvolgende dagen een afstandsbehandeling van 30 minuten. Echt een aanrader en bijzonder helende ervaring.


De kosten zijn € 60,--. Bel voor maken van een afspraak: 0547-351433 of stuur nu een mail.

 

Wil je de Bewustzijnshealing® leren toepassen op jezelf?

Het is heel belangrijk om niet van anderen afhankelijk te zijn. Daarom is het heel goed mogelijk en eenvoudig om de Bewustzijnshealing® te leren toepassen op jezelf.
Dan kun je iedere dag genieten van de helende kracht en ontspannen werking van deze healing.

Duurt circa 3 uur en de kosten zijn € 150,--.