Akashakronieken

Akashakronieken, wat zijn dat?

Bij de start van jouw levensreis heb je daarvoor in grote lijnen een plan opgesteld: jouw Zieleplan. Dat plan ligt 'opgeslagen' in de bibliotheek van het Leven, zoals de Akashakronieken wel worden genoemd. Daar ligt alle informatie over het verleden, heden van iedere Ziel. Dat kun je raadplegen, niet uit nieuwsgierigheid. Om bewust geholpen te worden en een vollediger zicht te krijgen op je Zelf.

De Akashakronieken worden wel het archief van de Ziel genoemd. Andere synoniemen voor Akasha zijn het /veld of Eindeloos bewustzijn.

 

Loop je vast of sta je op een kruispunt in je leven?

Dan biedt het openen van je Zieleplan echt uitkomst. Door mij te vragen jouw levensboek te openen krijg je antwoorden en inzichten, Een reading geeft niet alleen zicht op oorzaken en patronen, ook mogelijkheden worden aangedragen om blokkades op te lossen. Zo krijg je een andere kijk op wie je Echt bent, wat je als mens doet en te doen staat. Dat geeft energie en daar wordt je blij van. Het mooie is dat dit doorwerkt op anderen. Een reading werkt inzichtgevend en verhelderend.

 
 
 

Een Akashareading afspreken?

Ik vind het fijn jou een helpende hand te bieden. Je hoeft daarvoor niet eens te komen. Heel efficiënt werkt een reading telefonisch of via videobellen (Zoom, Skpe).
Mijn advies: neem het gesprek op. Bereid zelf enkele open vragen voor die je inbrengt in de reading.
Kosten zijn € 50,-- per halfuur.


 

Wil je zelf de Akashakronieken leren lezen? Volg de Masterclass

Je krijgt dan toegang tot jouw Zieleplan, wat je in diep contact met je Zelf brengt. Je krijgt echt meer zicht op en aanwijzingen om de weg te gaan die het beste bij je past. Waardoor je meer van binnenuit, met hart en ziel gaat leven. Om het leven te leiden waarvoor je in de wieg gelegd bent.

 

Hoe ziet de Masterclass eruit?

Die bestaat uit twee dagdelen.
In het eerste dagdeel krijg je uitleg over wat de Akashakronieken zijn, hoe het werkt en hoe jij toegang krijgt. Dan ga je voor het eerst jouw levensboek openen en daarmee op ontdekkingsreis. Dus praktisch aan de slag.
Na 30 dagen kom je terug voor het tweede dagdeel. We wisselen ervaringen uit, leren om vragen te stellen in de Akasha. Ook leer je hoe je voor andere mensen, dieren enz. ook de kronieken kunt openen.

Wil je zelf de Akashakronieken leren lezen?
De kosten zijn € 450,--